Werken bij Jane's bond

JANE’S BOND ZOEKT PEDAGOGISCH MEDEWERKERS (MBO/HBO)

Voor ons nieuwe kinderdagverblijf op de grens van het sjieke Statenkwartier en het gezellige Scheveningen zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers die bereid zijn wisselende diensten te draaien in een 24-uurs kinderopvangorganisatie. Kwaliteitsverbetering binnen de branche heeft onze volle aandacht. We openen in mei onze deuren.

Wat we bieden: Je komt te werken in een gezellig en professioneel team. We bieden je eerst een nul-uren jaarcontract met oproepclausule, waarbij je 2-5 dagen per week werkt op een verticale groep en/of babygroep. Zo kunnen wij goed kennis met elkaar maken en wennen aan elkaars flexibiliteit. Na dit contract kun je bij goed functioneren een jaarurencontract krijgen. We spreken een vast aantal uren af op jaarbasis. Jij werkt vervolgens de ene maand iets meer/minder dan de andere maand. Je ontvangt wel iedere maand een vast salaris, namelijk het gemiddelde van het aantal jaaruren. Aan het eind van het jaar heb jij dan het totaal aantal uren gewerkt dat in jouw contract staan.

Wat we vragen: We hebben ruimte voor zowel MBO als HBO geschoolde pedagogisch medewerkers. Werkervaring binnen de kinderopvang is een pré. We verwachten een pro-actieve en zelfstandige, maar bovenal liefdevolle werkhouding.

Reageren? Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan direct je cv en motivatiebrief naar jane.heijgen@hotmail.com t.a.v. Jane Heijgen of neem contact met ons op via 06-18914509.